Firemné eventy, oslavy, akcie, zábava a voľný čas

Virtuálna realita

Virtuálna realita (alebo len VR) prípadne rozšírená realita (AR) sa stávajú synonymom vývoja našej interakcie s výpočtovou technikou v budúcnosti. Už dnes však ponúkajú veľmi zaujímavé možnosti využitia v rôznych oblastiach priemyslu, vedy, výskumu avšak aj zábavy a volnočasových aktivít. My sa zameriame najmä na posledne zmienené oblasti.

Po módnej vlne cardboardov a najrôznejších vyhotovení okuliarov na mobilné telefóny prišiel čiastočný útlm. Tieto produkty pomohli za prakticky minimálne peniaze “siahnuť si” na virtuálnu realitu takmer každému vlastníkovi hoci aj mierne podpriemerného (z pohľadu technických parametrov) smartfónu. Objavilo sa hodne hier a iných zábavných aplikácií pre všetky operačné systémy a stále ich je na stiahnutie dostatok a ich ponuka rasti. To je samozrejme dobre. Tento typ sprostredkovania zážitku z virtuálnej reality má však zatiaľ viacero slabších stránok, ktorý čiastočne alebo úplne odstraňujú už podstatne drahšie a komplexnejšie VR zariadenia akým je napríklad HTC Vive. Tieto sa snažia vďaka zdokonaleným parametrom typu rozlíšenie a kvalitu zobrazovania, presnosť snímania pohybu hráča, plynulosť zobrazovania obsahu a ďaľších, docieliť čo najautentickejšie vnímanie virtuálnej skutočnosti užívateľom. Rozhodne sa nejedná o samoúčelné “predháňanie sa” v kvalite technických parametrov. Tieto (a ďaľšie nespomenuté) totiž majú rozhodujúci vplyv na to, ako prirodzene či umelo bude užívateľ sprostredkovanú virtuálnu realitu vnímať a reagovať na ňu (napríklad nevolnosť/ kinetóza/ závrate, alebo naopak prirodzené vnorenie sa do virtuálnej skutočnosti a jej vnímanie ako keby bola skutočná).

Dobrá správa je, že aj vy si môžete virtuálnu realitu (sprostredkovanú TOP end zariadením HTC Vive) vyskúšať/ objednať na svoju akciu. Pripravíte tým pre svojich obchodných partnerov/ zákazníkov/ priateľov/ kolegov/ … naozaj nevšedný a vysoko atraktívny zážitok, ktorý si budú určite dlho pamatať (a teda aj Vás  ). O možnostiach prenájmu virtuálnej reality, aktuálnych ponukách, akciách či novinkách sa doviete na stránke: www.NovaDimenzia.webnode.sk .

Únikové hry, escape room

Ak si chcete virtuálnu realitu vychutnať ešte intenzívnejšie a nevšednejšie, odporúčame vyskúšať VR escape room . Na rozdiel od bežnej VR hry, v únikovej miestnosti svoj zážitok prežívate spoločne so spoluhráčmi a to všetci v jednom priestore, ako virtuálnom, tak aj reálnom. Môžte si otestovať svoj dôvtip, schopnosť spolupráce najmä však stráviť svoj volný čas vysoko nevšedným, príjemným a vzrušujúcim spôsobom. Navyše sa pri tom ocitnete na miestach, kam sa v reálnom živote s najväčšou pravdepodobnosťou nikdy nedostanete. Čo je pre to potrebné spraviť? Je to jenoduché, stačí navštíviť stránku: http://www.goescape.sk .

Zábavné fotenie

Tajomstvo úspechu fotobúdky Funnybox je v unikátnom a premyslenom spojení dobrej zábavy s vytvorením trvalého spomienkového darčeka vo forme fotopásika. Každý, na oko bezvýznamný detail v konštrukcii a procese fotenia má svoj význam. Práve spojenie týchto detailov vytvára výsledný efekt výbornej zábavy pri fotení. Fotobúdka Funnybox nie je automat na fotografie. Je to automat na dobrú zábavu, z ktorej si navyše ako pripomienku odnesiete profesionálny fotopásik. Na ňom je navyše umiestnené logo/ odkaz/ prianie/ … usporiadateľa. Teda aj po čase sa bude tento príjemný a zvečnený čas spájať s jeho menom. Pre ešte silnejší dojem je možné využiť možnosť čiastočného, alebo úplného brandingu fotobúdky Funnybox. Ak má aj Vaša svadba, firemná akcia, klientské podujatie reprezentovať a niesť sa v tej správnej atmosfére, rozhodne navštívte stránku: www.funnybox.sk .

Akcia a adrenalín

Skutočná akcia, nemaskovaná zábava, adrenalín, primerané potrápenie tela, spolupráca v tíme, toto a mnoho ďaľších príjemných a jedinečných pocitov, či už niekde vo vnútri, ale ideálne vonku na čerstvom vzduchu, prinesie lasertag (alebo laser-tag či lasergame). Kedykoľvek a kdekoľvek. Okolie firmy, park, výstavný priestor či neďaľeký lesík premeníme na “bojisko” v ktorom sa v účastníkoch bez ohľadu na vek, záujmy, pohlavie či spoločenské postavenie o chvíľu prebudí to hravé čo je v každom z nás. Je úžasné sledovať, s akým zápalom a nadšením sa po prelomení úvodnej ostýchavosti vrhajú do hry úctihodne pôsobiace osoby pokročilejšieho veku, rovnako ako školopovinné deti. Ak chcete aby Vaša oslava/ akcia/ podujatie bola tá naj, určite sa pozrite na stránku: www.lasertag.sk.